Cum evitam deranjul cand carotam?
Tipărire

Cum evitam deranjul cand carotam?

Gaura de hota in apartamente amenajate

Deopotriva loc de relaxare si spatiu functional, bucataria se dovedeste a fi una dintre cele mai importante incaperi ale casei, inca de la primele ore ale zilei. Variantele de design sunt multiple, iar dotarile tehnice pot fi adaptate cu usurinta in functie de specificul casei si de buget. Acum imagineaza-ti ca ai bucataria la care atat de mult ai visat sau mobila pe care ai reusit sa o faci dupa bunul tau plac, ba chiar si hota cu control tactil cu nu stiu cate functii pentru care atat ai economisit si brusc apare intrebarea:”cum reusesc sa obtin o gaura hota fara sa devastez din nou intreaga locuinta?”

Asa ca te avanti pe internet in aventura vietii tale cautand solutii, intreband in stanga si in dreapta care varianta este mai avantajoasa si afli despre procedeul de carotare pentru gaura de hota.

Carotarea este acea modalitate prin care se realizeaza gauri circulare in placi de beton armat, caramida, BCA, asfalt sau orice tip de material de structura.

Cel mai mare avantaj al carotarii este ca nu implica mizerie deoarece dispune de tehnologie de varf, un aparat performant cu pompa de apa si aspirator incluse care indeparteaza rezidurile si praful in momentul utilizarii. 

Cantaresti bine lucrurile si ajungi la concluzia ca desi un cost in plus nu era prins in bugetul tau optezi pentru realizarea gaurii de hota apeland la servicii profesionale de carotare.

Aici intra in scena aventura numarul doi – cautarea profesionistului care executa gauri in beton, in on-line, caci asa este mai simplu. Insa de unde stii ca cel pe care il gasesti este cu adevarat un profesionist, ori un amator ce detine o masina cu percutie cumparata de curand de la magazinul de bricolaj, care a ajutat cateva rude si vecini  sa dea cateva gauri in pereti si deja se identifica cu un profesionist?

Odata ce ai identificat persoana careia sa ii incredintezi proiectul tau cere o consultanta in urma careia sa afli mai multe detalii despre modul de lucru. Daca in urma discutiei primesti vestea ca ”profesionistul” este dotat cu o masina de gaurit cu percutie ar fi cazul sa uiti de el.  Gaura efectuata prin percutie vine cu o serie de dezavantaje la pachet: nu este executata uniform, face un zgomot infernal, extrem de mult praf si implica o mini lucrare de reparatii (umplerea golurilor cu spuma poliuretanica care se lasa la expandat cateva zile, dupa care se taie, se gletuieste si finiseaza locul din jurul gaurii). Pe scurt, alte cheltuieli, durata lucrarii mai lunga, mult deraj, praf si nervi.

Un adevarat profesionist va incepe discutia cu o consultanta, iti va oferi servicii de carotare diamantata umeda, in urma carora vei beneficia de o gaura de hota perfect rotunda, obtinuta fara zgomot sau praf.

Antrepriza Contracton ofera servicii de carotare a betonului si a caramizii din Romania, folosindu-se de tehnologii moderne in zona de executie a golurilor tehnice pe santierele in constructie, rezidentiale si industriale.

Ce ne recomanda pe noi? Sute de clienti multumiti in cei 16 ani de dezvoltare continua a serviciilor de inalta calitate executate cu ajutorul tehnologiei de varf. Nu ne crede pe cuvant, hai sa te convingi intr-o sedinta in care iti oferim consultanta gratuita.