Gaura hota - rapid si cu grija

Gaura hota - rapid si cu grija

Gaură de hotă în apartamente amenajate

Loc de relaxare și spațiu funcțional, bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Variantele de design sunt multiple, iar dotările tehnice pot fi adaptate cu ușurință, în funcție de buget și de specificul casei.

Imaginează-ți că ai reușit să îți creezi bucătăria la care ai visat, mobila este perfectă și ți-ai cumpărat inclusiv hota cu control tactil pe care o admirai de mult în magazine. Următorul pas este montarea hotei, dar te îngrozește ideea mizeriei lăsate în urma creării găurii de hota.

Așa că îți iei inima în dinți și pornești în aventura vieții tale căutând soluții, întrebând în stânga și în dreapta despre cele mai avantajoase variante, iar atunci descoperi procedeul de carotare pentru gaura de hota.

Ce este carotarea? Cea mai simplă modalitate de a obține găuri circulare în plăci de beton armat, cărămidă, BCA, astfalt sau orice tip de material de structură. Cel mai mare avantaj al carotării este curățenia. De ce? Pentru că dispune de tehnologie de top – aparat performant cu pompă de apă și aspirator de praf, care îndepărtează reziduurile și praful în momentul utilizării.

A venit momentul în care cântărești bine opțiunile pe care le ai la îndemână și ajungi la concluzia că bugetul nu te împiedică să optezi pentru servicii profesionale de carotare, iar o gaură de hotă realizată cu grijă va completa design-ul bucătăriei.

Acum te avânți în a doua aventură și începi să cauți profesioniști din domeniul carotării. Online, bineînlețes! Dar cum faci diferența dintre un profesionist și un amator?

În primul rând, un profesionist oferă consultanță încă de la prima discuție. În acest fel vei obține informații despre modul de lucru și despre cea mai bună soluție pentru noua ta problemă. Serviciile de carotare diamantată umedă reprezintă soluția ideală pentru o gaură de hotă perfect rotundă, obținută fără zgomot și praf.

În schimb, un amator va folosi o mașină cu percuție, iar dezavantajele sunt evidente: gaura de hotă nu este executată uniform, rămâne foarte mult praf și implică o mini-lucrare de reparație după aceea – umplerea golurilor cu spumă poliuretanică, gletuire, finisare etc.

Antepriza Contracton oferă servicii rapide, de înaltă calitate, pentru carotarea betonului și a cărămizii, folosind tehnologii moderne. Te scutim de curățenie post-manoperă, reclamații din partea vecinilor deranjați de zgomotul vibrațiilor și ore în șir pierdute pentru această lucrare.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te vei convinge după o ședință gratuită de consultanță. Contactează-ne acum sau trimite-ne datele tale de contact și te vom suna noi.