Bine de stiut

Gaura hota - rapid si cu grija

Gaură de hotă în apartamente amenajate

Loc de relaxare și spațiu funcțional, bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Variantele de design sunt multiple, iar dotările tehnice pot fi adaptate cu ușurință, în funcție de buget și de specificul casei.

Imaginează-ți că ai reușit să îți creezi bucătăria la care ai visat, mobila este perfectă și ți-ai cumpărat inclusiv hota cu control tactil pe care o admirai de mult în magazine. Următorul pas este montarea hotei, dar te îngrozește ideea mizeriei lăsate în urma creării găurii de hota.

Așa că îți iei inima în dinți și pornești în aventura vieții tale căutând soluții, întrebând în stânga și în dreapta despre cele mai avantajoase variante, iar atunci descoperi procedeul de carotare pentru gaura de hota.

Ce este carotarea? Cea mai simplă modalitate de a obține găuri circulare în plăci de beton armat, cărămidă, BCA, astfalt sau orice tip de material de structură. Cel mai mare avantaj al carotării este curățenia. De ce? Pentru că dispune de tehnologie de top – aparat performant cu pompă de apă și aspirator de praf, care îndepărtează reziduurile și praful în momentul utilizării.

A venit momentul în care cântărești bine opțiunile pe care le ai la îndemână și ajungi la concluzia că bugetul nu te împiedică să optezi pentru servicii profesionale de carotare, iar o gaură de hotă realizată cu grijă va completa design-ul bucătăriei.

Acum te avânți în a doua aventură și începi să cauți profesioniști din domeniul carotării. Online, bineînlețes! Dar cum faci diferența dintre un profesionist și un amator?

În primul rând, un profesionist oferă consultanță încă de la prima discuție. În acest fel vei obține informații despre modul de lucru și despre cea mai bună soluție pentru noua ta problemă. Serviciile de carotare diamantată umedă reprezintă soluția ideală pentru o gaură de hotă perfect rotundă, obținută fără zgomot și praf.

În schimb, un amator va folosi o mașină cu percuție, iar dezavantajele sunt evidente: gaura de hotă nu este executată uniform, rămâne foarte mult praf și implică o mini-lucrare de reparație după aceea – umplerea golurilor cu spumă poliuretanică, gletuire, finisare etc.

Antepriza Contracton oferă servicii rapide, de înaltă calitate, pentru carotarea betonului și a cărămizii, folosind tehnologii moderne. Te scutim de curățenie post-manoperă, reclamații din partea vecinilor deranjați de zgomotul vibrațiilor și ore în șir pierdute pentru această lucrare.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te vei convinge după o ședință gratuită de consultanță. Contactează-ne acum sau trimite-ne datele tale de contact și te vom suna noi.


 
Cum evitam deranjul cand carotam?

Gaura de hota in apartamente amenajate

Deopotriva loc de relaxare si spatiu functional, bucataria se dovedeste a fi una dintre cele mai importante incaperi ale casei, inca de la primele ore ale zilei. Variantele de design sunt multiple, iar dotarile tehnice pot fi adaptate cu usurinta in functie de specificul casei si de buget. Acum imagineaza-ti ca ai bucataria la care atat de mult ai visat sau mobila pe care ai reusit sa o faci dupa bunul tau plac, ba chiar si hota cu control tactil cu nu stiu cate functii pentru care atat ai economisit si brusc apare intrebarea:”cum reusesc sa obtin o gaura hota fara sa devastez din nou intreaga locuinta?”

Asa ca te avanti pe internet in aventura vietii tale cautand solutii, intreband in stanga si in dreapta care varianta este mai avantajoasa si afli despre procedeul de carotare pentru gaura de hota.

Carotarea este acea modalitate prin care se realizeaza gauri circulare in placi de beton armat, caramida, BCA, asfalt sau orice tip de material de structura.

Cel mai mare avantaj al carotarii este ca nu implica mizerie deoarece dispune de tehnologie de varf, un aparat performant cu pompa de apa si aspirator incluse care indeparteaza rezidurile si praful in momentul utilizarii. 

Cantaresti bine lucrurile si ajungi la concluzia ca desi un cost in plus nu era prins in bugetul tau optezi pentru realizarea gaurii de hota apeland la servicii profesionale de carotare.

Aici intra in scena aventura numarul doi – cautarea profesionistului care executa gauri in beton, in on-line, caci asa este mai simplu. Insa de unde stii ca cel pe care il gasesti este cu adevarat un profesionist, ori un amator ce detine o masina cu percutie cumparata de curand de la magazinul de bricolaj, care a ajutat cateva rude si vecini  sa dea cateva gauri in pereti si deja se identifica cu un profesionist?

Odata ce ai identificat persoana careia sa ii incredintezi proiectul tau cere o consultanta in urma careia sa afli mai multe detalii despre modul de lucru. Daca in urma discutiei primesti vestea ca ”profesionistul” este dotat cu o masina de gaurit cu percutie ar fi cazul sa uiti de el.  Gaura efectuata prin percutie vine cu o serie de dezavantaje la pachet: nu este executata uniform, face un zgomot infernal, extrem de mult praf si implica o mini lucrare de reparatii (umplerea golurilor cu spuma poliuretanica care se lasa la expandat cateva zile, dupa care se taie, se gletuieste si finiseaza locul din jurul gaurii). Pe scurt, alte cheltuieli, durata lucrarii mai lunga, mult deraj, praf si nervi.

Un adevarat profesionist va incepe discutia cu o consultanta, iti va oferi servicii de carotare diamantata umeda, in urma carora vei beneficia de o gaura de hota perfect rotunda, obtinuta fara zgomot sau praf.

Antrepriza Contracton ofera servicii de carotare a betonului si a caramizii din Romania, folosindu-se de tehnologii moderne in zona de executie a golurilor tehnice pe santierele in constructie, rezidentiale si industriale.

Ce ne recomanda pe noi? Sute de clienti multumiti in cei 16 ani de dezvoltare continua a serviciilor de inalta calitate executate cu ajutorul tehnologiei de varf. Nu ne crede pe cuvant, hai sa te convingi intr-o sedinta in care iti oferim consultanta gratuita. 

 

 


De ce e buna carotarea diamantata?

Carotare diamantată versus gaură percuție pentru găurile de hotă

 

Carotarea pentru gaura de hotă este una dintre cele mai comune lucrări casnice. Fie că montezi hota în noua ta locuință sau reamenajezi bucătăria, ai nevoie de servicii profesionale. 

Betonul este foarte robust, fiind unul dintre cele mai populare materiale utilizate pentru fundații, pereți de susținere și alte lucrări care necesită rezistență în timp. Una dintre provocările cu care se confruntă constructorii și instalatorii, dar și proprietarii unui imobil parțial sau total amenajat, este forarea betonului pentru a realiza o gaură de hotă.

Fiecare constructor, instalator sau proprietar de imobil are propria preferiță privind procedeul prin care este executată o gaură de hotă. Dar ne întrebăm deseori care este cea mai potrivită modalitate prin care poate fi obținută o gaură de hotă având un raport calitate-preț corect și un efort cât mai redus post-lucrare.

Din lipsa infomațiilor complete sau din cosiderente economice, mulți vor fi tentați să apeleze la un amator, care deține o mașină cu percuție și oferă servicii foarte ieftine. Însă dezavantajul major este riscul la care te expui cu privire la accidentele din tipul lucrării. Mai la posibilitatea de a fi nevoit să repari peretele din jurul găurii de hotă, după o execuție neglijentă.

Gaura de hotă efectuată prin percuție aduce după sine o multitudine de dezavantaje: nu este executată uniform, pot apărea fisuri în perete sau alte probleme cauzate de vibrațiile foarte puternice, este un proces foarte zgomotos, praful rezultat este în exces și poate implica o mini lucrare de reparație după finalizare. Cu alte cuvinte, poți avea mai multe bătăi de cap decât ai anticipat, cheltuieli neprevăzute, o sesiune de curățenie generală și mult timp pierdut.

În schimb, carotarea pentru gaura de hotă se realizează cu ajutorul carotelor diamantate. Utilizarea acestora garantează eliminarea șocurilor cauzate de vibrații, ferind zona de lucru de evetualele fisuri și accidente care pot apărea în urma unei astfel de lucrări. Carotarea se poate realiza în beton, beton armat, cărămidă, BCA etc.

Important de menționat este faptul că găurile pentru hotă pot fi făcute la diferite adâncimi și pot avea diametre cuprinse între.... , în funcție de necesitățile fiecărui client și de caracteristicile materialului perforat.

Poate unul dintre cele mai importante avantaje pentru client este lipsa prafului și a resturilor de material după executarea lucrării. Carotarea diamantată dispune de o tehnologie modernă – un aparat performant cu pompă de apă și aspirator, care îndepărtează reziduurile și praful în momentul utilizării și reduce la minim zgomotul.

Echipa Antepriza Contracton îți oferă servicii profesionale de carotare pentru găuri de hotă în București și Ilfov, la prețuri accesibile. Folosim tehnologii moderne, iar experiența de peste 16 ani ne recomandă pentru servicii de cea mai bună calitate. 

Contactează-ne și îți vom răspunde prompt la toate întrăbările. Consultanța este gratuită și vom identifica cele mai bune soluții pentru lucrarea de care ai nevoie.